Balanç espectacular de Fogueres i Sant Joan

El TRAM´d’Alacant ha transportat més de 450.000 viatgers durant les passades festes de les Fogueres de Sant Joan. Les dades registrades inclouen els serveis compresos del dia 18 a la matinada del 25 de juny. Entre el 20 i el 24 de juny els tramvies van circular de manera ininterrompuda en les línies 2,3 i 4.

Juntament amb el dispositiu extraordinari en estes línies, també es van programar serveis especials durant la nit en Línia 1, per a enllaçar Alacant i Benidorm. A més, durant tota la jornada els tramvies van circular en doble composició.

En Metrovalencia, la nit de Sant Joan es van transportar més de 30.000 viatgers, gràcies al servei especial de metro i tramvia que es va prestar durant tota la nit, per a facilitar els nombrosos desplaçaments en direcció a les platges del districte Marítim de València.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha agraït l’esforç i la dedicació dels treballadors i treballadores de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana en la prestació d’estos serveis especials.

També el Director Gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordán, ha valorat i agraït “la implicació i l’enorme esforç per part de tot el personal que s’ha bolcat en l’operatiu de les festes de Sant Joan, tant a València com a Fogueres d’Alacant”. Enguany, a més, el treball s’ha incrementat notablement per la posta en marxa recent de la Línia 5 entre Plaça La Coruña i Porta del Mar. La Línia 5 ha desplaçat més de 32.000 viatgers, entre usuaris, clients i visitants.