S’obri al públic un nou ‘Espai del Client’ a la estació de Xàtiva

FGV ha obert al públic ‘l’Espai del Client’ de l’estació de Xàtiva de Metrovalencia, el segon de la xarxa després del de Colón. Un recinte que sintetitza i continua amb el nou concepte d’oficines d’atenció al client que l’empresa pública ha començat a posar en marxa en diverses instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

El director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordán, qui ha assistit a l’apertura junt amb el director de Clients i Accessibilitat, Francesc Romeu, hi ha assenyalat que “ ‘l’Espai del Client’ és l’entorn que FGV posa a disposició dels seus clients perquè puguen rebre informació general o de servici, realitzar gestions i consultes, sol·licitar ajuda o resoldre dubtes”.

Per tant, ha afegit, és “un lloc d’interrelació entre client i empresa, atés per personal específic, i una àrea on es poden usar els servicis oferits seguint, per descomptat, els criteris sobre accessibilitat universal establits en el Pla d’Accessibilitat de FGV”.

En l’Espai del Client es pot obtindre informació d’horaris, títols, tarifes, itineraris, direccions i, en general, qualsevol tipus d’informació d’interés per a l’usuari. A més, també es poden gestionar les targetes personalitzades i les personalitzades integrades amb altres operadors; presentar reclamacions i suggeriments; gestionar els cobraments de suplements i la documentació externa; realitzar les consultes sobre la targeta sense contacte; la gestió d’expedients iniciats a través de l’oficina virtual de FGV (web i APP) i qualsevol altra tramitació o consulta que els clients consideren necessari, inclosa la reclamació d’objectes perduts.

A més, el nou ‘Espai del Client’ està orientat per a incrementar la  relació client-empresa i inclús disposa de zona Wi-Fi, zona de descans, la possibilitat de recàrrega del mòbil i connexió per a tauleta tàctil o portàtils.

‘L’Espai del Client’ posseïx una nova imatge global i un model i criteris únics d’espai, senyalètica i mobiliari, adaptat als distints locals que s’estendran per la xarxa.

En este sentit, el model establit en Colón i Xàtiva s’estendrà a la resta de les xarxes de Metrovalencia i el TRAM d’Alacant. La seua ubicació concreta pretén comprendre les zones de major presència o desplaçament dels clients, tant a València com a Alacant. Per a això, s’ha simplificat el mapa actual de Centres d’Atenció al Client i Punts del Client de València, tancant o traslladant alguns dels locals, i es crearà una xarxa específica a Alacant que permeta millorar ostensiblement l’atenció i informació presencial al client.